Waar sta ik voor?

Ik richt me op organisaties die op zoek zijn naar hun eigen inclusieverhaal. Soms is de vraag nog niet helemaal helder en weet je alleen dat je ‘iets met inclusie en diversiteit’ wilt. Na een goed gesprek definiëren we samen de hulpvraag. Die hulpvraag is vervolgens het vertrekpunt. Ook wanneer je een organisatie bent die al op weg is en behoefte heeft aan verdieping of externe ondersteuning en expertise, ben je welkom om met mij contact op te nemen. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Het is net voetbal

Hoewel ik mijn kennis en expertise inzet voor de organisatie, is mijn rol langs de lijn. Ik ben zowel cheerleader, trainer als grensrechter. Van mij kun je verwachten dat ik de regels uitleg en zorg voor de juiste omstandigheden om het veld groen te houden. Ik kan zelfs de rol pakken van de irritante ouder die langs de zijlijn de scheidsrechter bekritiseert. Maar de aanvallers, verdedigers en de middenvelders dat zijn de kostbare mensen binnen de organisatie. En die geef ik zoveel mogelijk handvatten mee, om zelf, het ultieme schot in het inclusieve doel te maken.