Beste werkgever,

Hierbij solliciteer ik naar een functie in uw bedrijf. De vacante plek past perfect bij mijn kennis, ervaring en opleiding. U vraagt een ambitieus, doortastend en innovatief persoon. Een collega die zowel zelfstandig als in een team kan werken. Zo een als ik! Want ik ben die pittige, gedreven en moderne werknemer die u zoekt, zonder negen tot vijf mentaliteit. Ik ben een geëmancipeerde vrouw die opkomt voor haar mening. Ik kan onderbouwen en u voorzien van een weloverwogen standpunt. Ik ben verzorgd, match mijn professionele kleding en ruik lekker. U kunt van mij deskundigheid, discretie en professionaliteit verwachten.

Maar alvorens ik solliciteer vraag ik u om mij uw huishoudelijk reglement toe te sturen.  Mijn C.V. bevat namelijk een foto, zoals dat in deze tijd gebruikelijk is. U zult hierop zien dat mijn hoofd bedekt is, net zoals de rest van mijn lichaam overigens. Ik wil u geruststellen. De stof op mijn hoofd bedekt mijn oren, maar belemmert me niet in mijn gehoor en ook mijn IQ is hierdoor niet aangetast.

Ik wil er namelijk zeker van zijn of IK wel bij uw bedrijf wil werken. Of u wel geschikt bent voor mijn eisen. Ik wil namelijk werken bij een bedrijf met eigen normen en waarden met een visie. Een organisatie die niet bang is voor vooroordelen en zich niet laat opjutten door de internationale drift, politieke partijen of de waan van de dag. Een bedrijf dat verantwoordelijkheid neemt. Dat werknemers selecteert op de kwaliteit, talent en ontplooiingsmogelijkheden. Want als ik ergens werk kunt u van mij 150 procent toewijding verwachten. Ik ontvang dat graag ook terug van mijn werkgever.

Hoogachtend,

Halima Özen

Ook leuk

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dunya
Dunya
2 jaren geleden

Mooi gedaan👌🏼

Doentje
Doentje
2 jaren geleden

Goed gedaan echt mooi gemaakt 👌🏼👍🏼

Anoniempje
Anoniempje
2 jaren geleden

Mooie Website 👍

3
0
Laat een reactie achter.x